Jingle Balls Calender Green version

Jingle Balls Calender Green version

Art.nr. CK20024

En kryddig julkalender - perfekt att dela! Chili Klaus legendariska julkalender ger en rad milda och kryddiga godsaker, inklusive vingummin, droppar och de ikoniska Chili Klaus chilibollarna (lakrits överdragen med chili och choklad). Jingle Balls-kalendern erbjuder både milda och starka delikatesser, vilket säkerställer att det finns något för alla

En enstaka dörr är utanför kategorin och vi rekommenderar att du ringer en vuxen! En nyårsöverraskning väntar bakom dörr nummer 31!
Varje dörr avslöjar flera godsaker att njuta av. Det är garanterat att både den brinnande värmen och glada skratt kommer att följa med denna populära Chili Klaus-kalender.


Pris 399,00 kr

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 200 st)
Produktfärg

Grön


Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

stChili Klaus

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentligen heter är en dansk musiker och komiker född 1965 i Tjørring, Danmark. Claus är mest känd för sitt TV-program "Chilismagning" där han bjuder in kändisar från hela världen att äta chillipeppar med honom. Som en skadeglad människa man är så tycker man att det är superroligt att se folk lida av sin dumhet, vilket resulterade i tittarrekord gång på gång för programmet.


Visa samtliga produkter från Chili Klaus
Art.nr. CK20024
Fraktinformation Frakt tillkommer, maila oss för pris
Förpackning Kommer i en förpackning.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.