Music For Peace 30cm

Music For Peace 30cm

Art.nr. NV1001

Music for Peace är musikern sir Paul McCartneys tolkning av det klassiska konstverket ?Knotted Gun?, vilket ursprungligen skapades av Carl Fredrik Reuterswärd till minne av McCartneys före detta bandkollega John Lennon. Inspirationen till Music for Peace är McCartneys ikoniska ?Magic Piano?, som följt honom på turnéer världen över sedan 1966. Skulpturen utgörs av en revolver med knuten pipa iklätt ett färgstarkt psykedeliskt mönster.

När Non-Violence öppnade nytt kontor i Milano 2011 var planen att McCartney skulle medverka vid invigningen, men sjukdom kom i vägen. Han kontaktade då Non-Violences grundare för att uttrycka sin besvikelse över det inträffade samt sitt intresse av att bidra till rörelsen, vilket ledde till hans tolkning av skulpturen.

Music for Peace är framställd i handmålad resin och finns tillgänglig i begränsad upplaga. Äkthetscertifikat och exklusiv ask medföljer varje exemplar.


Pris 10 399,00 kr

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

stAdelante

FORTSÄTT!

Eller Adelante som man säger på spanska. Adelante FORTSÄTTER att leta nya produkter som ska tilltala smaklökarna. Adelante FORTSÄTTER att sätta miljön i fokus och hålla oss till ekologiska produkter i största möjliga mån. Adelante FORTSÄTTER också att gynna lokala producenter i stor utsträckning och vi försöker att hela tiden komma med nya spännande produkter som ska väcka nyfikenhet och intresse utan att göra avkall på kvalitéten. Intresset för matlagning och bra råvaror har under de senaste åren exploderat och hemmakocken har blivit allt mer kräsen. Därför eftersträvar Adelante att sälja och lagerföra produkter som motsvarar dessa krav och förväntningar.


Visa samtliga produkter från Adelante
Art.nr. NV1001
Volym/Vikt 30cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.